Pistoaitaa Niinipuistoon

Niinipuistossa opiskeltiin kesäkuun alussa perinteisen pistoaidan rakentamista. Kurssin järjesti  ”Yhteinen ympäristö – elinvoimaa ympäristöstä” – hanke yhteistyössä Niinikummun kyläyhdistys ry.n kanssa. Sateen uhkasta huolimatta innokkaita kurssilaisia paikalla oli parisen kymmentä ja sama metrimäärä syntyi iltapäivän aikana myös valmista aitaa.

”Tekemisen meininki vallitsi jälleen pistoaitakurssilla, tällä kertaa Kiteen Niinikummussa. Vitsas vääntyi jokaisen käsissä ja aitariukujen paikkaa silmättiin koko porukalla. Monella oli haaveissa oma aidanteko, myös aitamateriaalin saatavuutta tuumattiin päivän aikana.

Päivän pistoaita pääsi reunustamaan Niinipuistoa, jonka parissa kyläyhdistys on ahkeroinut jo useamman vuoden. Jykevien lahopuuaitojen väliin pistoaita istuikin oikein mukavasti.” (Lainaus Maaseudun sivistysliiton FB sivuilta)

Alla MSL.n ottamia kuvia tilaisuudesta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather