Niinikummun Juhannusjuhla

DSCN2919Juhannusta on taas juhlittu Niinikummun kylärannassa. Monipuolisesta ohjelmasta ja muurinpohja letuista kera mansikka-/vattuhillon  nautti  liki 250 juhlavierasta.

Tanssiryhmä ”Rytmikkäät” näyttivät taitojaan tanssin pyörteissä, hymyä suupieliin toivat hauskat pikku sketsit, Silvennoisen Aila.n  runoesitykset, lasten hiekkakakun koristelukilpailu ja yleisön joukosta runonlausuntaan ihan kilpailumielessä ryhtyneet 4 lausujaa. Parhaana lausujana palkittiin Pirhosen Osmo palkintona uusintaesitys. Aulis ja Ahti Laasosen ”iloisista ja haikeistakin” hanuriesityksistä syntyi se perinteinen juhannustunnelma yhteislauluillakin täydennettynä.

Ja lopuksihan  poltettiin tietysti myös se kokko.

Kiitoksia yleisölle, esiintyjille ja talkoolaisille mukavasta juhlahetkestä kesäillassa.

Kuvallista kerrontaa aiheesta löytyy kuva-albumista.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather