Tuohityöt tutuksi

Tuohen leikkausta aluksi s
Kyläyhdistyksen esittämänä ja Keski-Karjalan kansalaisopiston järjetämänä alkoi 9.10 kylärannassa tuohityökurssi. Kurssi sisältää yhteensä 21 oppituntia jaEeva ja ope Martti Matikainen viimeinen kurssi-ilta on torstaina. 29.10. Kurssin aloitti 9 asiasta kiinnostunutta opiskelijaa.  Opettajana toimii Martti Matikainen.
Kurssin aikana perehdytään tuohen keruuseen, säilytykseen ja tuohityötekniikoihin sekä valmistetaan tarve- ja koriste-esineitä. Tuohen keruuseen opastava ”esikurssi” pidettiin kylärannassa jo alkukesästä.

Ohessa muutamia kuvia paikanpäältä ja kuva-albumiin laitetaan lisää, varmaan myös valmiista tuloksista.

Kuvat Pertti Ikonen
DSCN2273-001Birre askartelee sDSCN2275-001DSCN2269-001
 Peten kupinpohja s
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather