Juhannustapahtuma

Niinikummun Juhannustapahtuma pidetään Kylärannassa Juhannuspäivänä 26.6.2021 normaalia pienemmissä puitteissa ja on suunnattu pääasiassa meidän ahkerille talkoolaisille ja jäsenistölle. Illan teemana on Niinipuistohanke ja hankkeen esittely. Talkoolaisille ,niin entisille kuin uusillekin ja perheenjäsenille tarjoamme muurinpohjalettuja, kera kahvi/tee/mehu.  Tarjoilun aloitamme klo 18.30 ja kokko poltetaan sään salliessa kl0 20-20,30 paikkeilla. Lettuja ja kahvia/teetä on totta kai tarjolla kaikille paikalle tulijoille ja tarjoilusta voi jättää Niinipuiston rakennuskustannuksiin suunnatun vapaaehtoisen maksun. Varsinaista ohjelmaa ei tällä kertaa ole suuremmalti, aiheeseen sopivaa taustamusiikkia mekaanisesti.Tarinoidaan ja tutustutaan Niinipuisto hankkeeseen ja erityisesti nyt menossa olevaan 3 vaiheeseen.  TERVETULOA  

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments are closed.