Talkooapua tarvittaisiin!

Hei!Kyläyhdistys on aloittamassa lahjoituksena saamalleen ”Lystmehtä” tilalle Niinipuu- eli metsälehmus puiston rakentamisen Leader rahoituksen (Keski-Karjalan Jetina ry)suosiollisella avustuksella laadittujen suunnitelmien pohjalta. Toteuttamisen aikana tarvitaan runsaasti tulevien vuosien aikana yhteisiä ponnistuksia ja talkootyötä. Liitteenä karttapiirroksen muodossa alueen suunniitelma.

Niinipuiston perustaminen/rakentaminen on edennyt ensimmäiseen käytännön vaiheeseen tontilla olevan n. 60 kuutiometrin suuruisen puutavaran muuttaminen lankuiksi ja laudoiksi sirkkelisahaamalla.Sahuri tulee tiistaina 23.6 aamulla ja arveli urkan pituudeksi n. 2-3 työpäivää. Sahaustapahtumassa tarvitaan useita henkilöitä vastaanotto ym tehtävissä. Sahauspaikka on Niinikummuntie 12 kohdalla olevan vanhan riihen alueella.

Mikäli sinulla on mahdollisuus ja halua tulla avuksi talkoolaisen ominaisuudessa ilmoittaisitko minulle mahdollisimman pian puhelimella, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Kesäisin puun tuoksuisin terveisin Pertti Ikonen

puhelin 050 3222340, sähköposti niinikumpu@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments are closed.