Lammaskaalia ja huutokauppaa

DSCN1335

Kyläyhdistys keitteli lammaskaalia Kylärannassa  sunnuntaina 21.9.2014. Soppa oli maukasta ja se tuli nautiskeltua aina viimeiseen lusikalliseen niin että sihteerin osana oli vain se tyhjä lusikka. Ensivuodeksi varaammekin suuremman kattilan ja isomman lampaan ja paljon ”kualia”.  Otimme ikäänkuin varaslähdön Mikkelinpäivän perinteeseen koska olemme huomanneet aiemmin, että hirvenmetsästyskauden alkuviikonloppuina sillä rintamalla on kiireistä aikaa ja pääruokalaji metsämiehillä on nuotiomakkara.

Järjestimme samassa yhteydessä ikäänkuin jälkiruuaksi kirpputori / huutokauppatilaisuuden kylätoiminnan hyväksi lahjoitetuista tavaroista.

Kaiken kaikkiaan tilaisuus oli oikein mukavanoloinen.

Kuvallista kerrontaa löytyy lisää kuva-arkistosta

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather